kwaliteit - Artsenpraktijk voor homeopathie

Zoeken
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Iets over mijzelf.

Nadat ik in 1985 afgestudeerd ben als arts (BIG nr. 79021016901) heb ik eerst een jaar in twee ziekenhuizen gewerkt om medische ervaring op te doen. Vervolgens heb ik de opleiding homeopathie voor artsen gevolgd (SHO, Wageningen). In 1988 heb ik mij gevestigd als homeopathisch arts. Vanaf die tijd ben ik ook lid van de beroepsvereniging voor homeopathisch artsen, de VHAN, een onderdeel van de artsenvereniging voor integrale geneeskunde, de AVIG. Deze vereniging stelt hoge eisen aan haar leden op het gebied van kwaliteit. Zo is er een verplichte bij- en nascholing en worden er eisen gesteld aan de praktijkvoering.
Ik ben 2 jaar bestuurslid geweest van de Vereniging voor Homeopathische Artsen in Nederland. Daarnaast was ik ruim 6 jaar voorzitter van de commissie wetenschap van deze vereniging.

Mijn praktijk is gevisiteerd door de visitatiecommissie van de VHAN.

De continuïteit van uw zorg wordt gewaarborgd doordat ik deelneem aan de waarneemgroep voor homeopathisch werkend artsen in Noord Brabant.

Als hardloper heb ik ook belangstelling voor sportgeneeskunde. Ik heb de basiscursus sportgeneeskunde voor artsen gevolgd in Papendal. Homeopathie kan een goede ondersteuning zijn voor sporters.
Paul Fruijtier.

 
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu